Zdrobitor manual pentru struguri, fructe, Micul Fermier, cuva metalica, verde, 20 L, 60×36.5×43 cm
In scopul eliberarii mustului din boabele de struguri pentru separarea de seminte, pielita si componentele solide ale pulpei, este necesara spargerea pielitei si destramarea miezului bobului. Aceasta operatie ce poarta numele de zdrobire, trebuie sa satisfaca anumite conditii de care depinde calitatea mustului obtinut. Operatia tehnologica initiala din cadrul prelucrarii primare a strugurilor este zdrobirea bobitelor si separarea ciorchinilor (desciorchinarea). Acest zdrobitor este indispensabil oricarei gospodarii.
Mod de utilizare:
- Zdrobitorul de struguri se amplaseaza deasupra butoiului unde se vor colecta strugurii zdrobiti si se invarte manivela.
- Inainte de utilizare se va spala bine zdrobitorul cu jet de apa.
- Se va amplasa deasupra unui vas cu capacitate de minim 50 L (butoi, putina) in care sa se colecteze strugurii zdrobiti.
- Alimentarea cuvei zdrobitorului va fi facuta fara frunze sau parti lemnoase – altele decat ciorchinii strugurilor.
Caracteristici:
- Suportul si manivela sunt protejate anticoroziv prin vopsire cu pulbere in camp electrostatic.
- Are o greutate mica si este usor de manevrat si transportat.
- Este dotat cu role de antrenare si zdrobire din material compozit cu o dantura speciala, astfel incat sa se asigure un pasaj de zdrobire sigur si continuu, progresiv, efortul depus fiind minim.
Specificatii:
- Actionare: manuala
- Material tamburi: poliamida (tratata pentru uz alimentar)
- Material cuva: metal
- Capacitate cuva: 20 L
- Capacitate de lucru: 180 kg/ora
- Distanta cilindri: 2-8 mm
Recenzii
Nu există recenzii până acum.